O MAÇA 'BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ'

İl Spor Güvenlik Kurulu, 5 Şubat Cuma akşamı Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan Antalyaspor - Fenerbahçe maçında daha önce 750 olarak belirlenen güvenlik görevlisi sayısını bine çıkardı.

O MAÇA 'BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ'

İl Spor Güvenlik Kurulu, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu başkanlığında Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde toplandı. Fenerbahçe ile 5 Şubat Cuma günü oynanacak olan karşılaşmada daha önceden 750 olarak açıklanan güvenlik görevlisi sayısı bine çıkartıldı. 

banner111
Öte yandan, Antalyaspor - Başakşehir maçında kale arkalarından yapılan kötü tezahürat nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kale arkalarındaki seyircilerin elektronik kartları bloke edildi. Yaklaşık 3 bin 200 Antalyaspor taraftarı, Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında yapılacak olan maça alınmayacak. 
Kurul ayrıca, 20 Şubat 2016 tarihinde saat 16:00’da Antalya Stadyumunda oynanacak olan Antalyaspor - Çaykur Rizespor maçında 450 özel güvenlik 200 genel güvenlik görevlisinin görevlendirilmesini kararlaştırdı.
Kurul Şubat ayı içinde Antalya’da oynanacak olan Erkekler Hentbol Süper Lig, Bayanlar Hentbol Süper Lig ve Bayanlar Voleybol 3. Lig müsabakalarında alınacak tedbirleri de karara bağladı.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 10:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83