ALMAN BAŞKONSOLOSU İLK KEZ ALANYA'DA

Almanya'nın İzmir Başkonsolosu Thomas Karl Wilhelm Gerlach, Alanya'ya geldi. Gerlach’a Antalya Konsolosu Martin Vetter ve Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu’da eşlik etti.

ALMAN BAŞKONSOLOSU İLK KEZ ALANYA'DA
Alanya’ya ilk kez gelen Almanya’nın İzmir Başkonsolosu Thomos Gerlach Başkan Yücel ile turizm ve Alanya’da yaşayan yerleşik Almanlar üzerine sohbet etti. Başkonsolos Thomas Gerlach, “Alanya’ya ilk kez geliyorum, gerçekten güzel bir şehir, insanları da çok sıcak kanlı. Bugüne kadar görüştüğüm Alman vatandaşları her fırsatta Alanya’da yaşamaktan mutlu olduklarını dile getirdiler. İki gündür Alanya'dayım ve gerçekten yaşanacak bir şehir. ’’ dedi.


ALANYA MEDENİYETLER ŞEHRİ


Alanya’da 69 milletten insanın yaşadığını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Alanya dünyanın en güzel şehirleri arasında. Burada 17 bin yerleşik yabancı yaşıyor ve bunları arasında Almanlar da bulunuyor. Alanya sadece deniz ve güneşten ibaret değil, önemli bir tarih ve medeniyetlerin şehridir. Alanyamızda turizmin daha da canlanması için bütün fuarlara katılıyoruz. Yerel yönetimler olarak ilk dikkat ettiğimiz husus da turistlerin memnuniyetidir.’’ dedi.


Ziyaretin ardından Başkan Yücel, İzmir Başkonsolosu Thomos Gerlac’ ve Antalya Konsolosu Martin Vetter’ e Alanya’ya özgü hediye verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83