Alanya’nın gururu Mevlüt'ler

Kadir Topbaş'tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Alanyalı Mevlüt Uysal’ın seçilmesi Alanya’da da büyük sevinç yarattı.

Alanya’nın gururu Mevlüt'ler
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Alanyalı Mevlüt Uysal’ın seçilmesi ile Alanya'nın yetiştirdiği ‘Mevlüt'lerin başarıları bir kez daha gündeme geldi. Ak Parti'nin Kurucuları arasında yer alan, bir dönem Avrupa Parlementer Meclisi Başkanlığı ve AB Bakanlığı yapan Antalya Milletvekili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yanısıra son olarak Denizli İl Emniyet Müdürü olan Mevlüt Demir ve 4 dönemdir Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2 dönemdir Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı olan Mevlüt Yeni başarılı bir şekilde medya alanında Alanya'yı temsil ediyor olması yine bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Alanyalı bir politikacı olan Mevlüt Uysal’ın seçilmesi Alanyalıları bir kez daha gururlandı. Uysal’ın başkan seçilmesi Alanya'da büyük sevinç yaratırken sosyal medyadan pek çok kişi çiçeği burnunda başkana tebrik yağdırdı. 


Öte yandan Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yeni'de sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklama ile Mevlüt Uysal’ı kutladı. 

Yeni başka bir sosyal medya paylaşımında ise Alanya’yı Türkiye’de üst düzey görevlerde temsil eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in adlarını yazarak "Alanya'nın bağrından çıkmış 3 hemşehrim aynı zamanda adaşlarımla gurur duyuyorum."dedi

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83