ALANYASPOR TARAFTARLARINDAN TANRISEVEN'E ZİYARET

Alanyaspor taraftar gruplarından olan Şimşekler Grubu Kurucusu Fatih Aslan ve ekibi, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

ALANYASPOR TARAFTARLARINDAN TANRISEVEN'E ZİYARET

 Alanyaspor taraftar gruplarından olan Şimşekler Grubu Kurucusu Fatih Aslan grubu hakkında bilgi vererek şimşekler grubuna ve Alanyaspor'a her konuda destek olduğu için Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür etti.

banner111
Şimşekler Grubu Kurucusu Fatih Aslan, "27.05.2016 Cuma günü Multigroup Alanyaspor'un Konya'da Adana Demirspor ile final maçı öncesinde Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’den destek istemek ve bizlere her konuda destek olduğu için makamında ziyaret ederek, teşekkür etmek istedik. Kaymakam Beyin destekleri ile Konya'daki maça çok kalabalık gitmek istiyoruz" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN "SÜPER LİG'İ KONYA'DA YAKALAYACAĞIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Balıkesirspor maçında sahamız kapalı olmasına rağmen dışarıdan desteklediniz. Bu hem bizler, hem futbolcularımız için moral oldu. Giresun'da kaçırdığımız Süper Lig'i bu sefer Konya'da yakalayacağımıza inanıyorum. Maç sonunda soyunma odasında müthiş bir sevinç dalgası vardı. Bu galibiyette sizlerin de katkısı olduğunu unutmayın. Sizler takımın arkasında durduğunuz sürece bizler de üzerimize düşen görevi yaparak her zaman sizlerin arkasında dururuz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83