Alanyaspor’da hedef 3 puan

Aytemiz Alanyaspor iyi başladığı sezonda ilk yenilgisini aldığı Gençlerbirliği'ni yarın oynanacak maçta yenerek rövanşı almak istiyor. Bahçeşehir Okulları Stadında pazar saat 16.00'da oynanacak Alanyaspor - Gençlerbirliği karşılaşmasını hakem Ali Şansalan yönetecek.

Alanyaspor’da hedef 3 puan
Süper Lig'de heyecan bir haftalık aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Zirvedeki takımlar arasında yer alan ve bu sezon Avrupa kupalarını hedefleyen Aytemiz Alanyaspor, milli maç arasının ardından sahasında küme düşme potasında bulunan Gençlerbirliği'ni Bahçeşehir Okulları Stadı'nda misafir ediyor.  Aytemiz Alanyaspor, ligin ilk yarısında kendisine sezonun ilk mağlubiyetini tattıran kırmızı-siyahlılardan rövanşı almak istiyor. 27 puanla ligin dibinde can çekişen Gençlerbirliği ise Alanya'dan en az bir puan çıkarıp lige tutunma umudunu güçlendirmeyi amaçlıyor. 

ALANYASPOR'DA EKSİK ÇOK
Aytemiz Alanyaspor'da Efecan Karaca ile Babacar sakatlıktan dolayı Steven Caulker Covid-19 bulaşı nedeniyle, Ceyhun Gülselam, Georgios Tzavellas ve Adam Bareiro ise kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek. Konuk ekip Gençlerbirliği'nde ise Floyd Ayite kart cezası nedeniyle Alanyaspor maçında maçında oynayamayacak. Ayrıca Alanyaspor'da François Moubandje ile Efecan Karaca, Gençlerbirliği'nde ise Ömürcan Artan, Dominik Furman ve Zargo Toure üçer sarı kartla ceza sınırında bulunan oyuncular. 
SÜPER LİG'DE 8. RANDEVU
İki ekip oynayacakları maçla birlikte Süper Lig'de  sekizinci kez rakip olacak. Öncesinde oynanan yedi karşılaşmada Alanyaspor üç, Gençlerbirliği ise iki kez galibiyet elde etti. İki karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Aytemiz Alanyaspor 10 golüne, Gençlerbirliği 5 golle karşılık verdi. İki takım tarihinde ilk kez 2008-2009 sezonunda türkiye Kupasında karşılaşmış ve o sezon 2. Lig'de mücadele eden turuncu-yeşilliler, Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'ni 2-1 ile elemişti. 

DÜDÜK ALİ ŞANSALAN'DA 
Aytemiz Alanyaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak karşılaşmayı Çanakkale bölgesi üst klasman hakemi Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın.Ali Şansalan bugüne kadar Alanyaspor'un beş maçında düdük çaldı. Bu karşılaşmalarda Akdeniz ekibi 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Gençlerbirliği ise Ali Şansalan yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet ve 3 yenilgi aldı.  

















Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2021, 17:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83