ALKÜ TERÖRÜ LANETLEDİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Senatosu, dün geçekleştirdiği senato Toplantısı’nda Ankara yaşanan menfur terör saldırısını kınadı.

ALKÜ TERÖRÜ LANETLEDİ

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Senatosu, dün yılın ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Senato Toplantısı sonrası Senatonun aldığı kararla Ankara’da yaşanan menfur terör saldırısı bir kez daha kınandı. 

banner111
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Senatosu’nun aldığı karar şu şekilde:

“Ankara’da vatandaşlarımıza ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin personeline karşı gerçekleştirilen menfur terör saldırıları hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Gerçekleştirilen bu ve diğer tüm terör saldırılarını şiddetle lanetliyor, doğrudan ya da dolaylı olarak terör ve terör destekçisi olan herkesi ve her kurum/kuruluşu şiddetle kınıyoruz.  Bilinmelidir ki, bu tür eylemler asla hedeflerine ulaşamayacak ve ülkemiz birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel yarınlara hepimizin çabasıyla ulaşacaktır. Bu kapsamda, Alanya  Alaaddin  Keykubat  Üniversitesi de, vatanımızın bekasının korunması için gerekli tüm sorumlulukları üstlenecek ve elinden geleni yapacaktır.  
Bu vesileyle, Ankara’da ve diğer tüm terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz”. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83