ALSİAD'da Akın Tabaklar güven tazeledi

ALSİAD 10. dönem genel kurulunda Başkan Akın Tabaklar güven tazeledi.

ALSİAD'da Akın Tabaklar güven tazeledi
26 Ocak Cuma günü, saat 19.30 da Alanya Sanayici ve İş insanları Derneği (ALSİAD)'nde yapılan genel kurulda Başkan Akın Tabaklar güven tazeledi. Tabaklar böylece ikinci kez başkanlık koltuğuna oturmuş oldu. 

ALSİAD İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Alanya Sanayaci İş Adamları Derneği adı genle kurul da Alanya Sanayici İş İnsanları Derneği olarak değiştirildi. ALSİAD kısatlması ise değiştirilmedi ve aynı kaldı.

Konuyla ilgili konuşan ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar şu ifadeleri kullandı:

"Demokrasiyle yönetilen gelişmiş toplumlarda, cinsiyet ayrımı gözetmeden her bireyin eşit olma ilkesinden yola çıkarak, üyelerimiz içersinde kadına daha çok yer vermek, paylaşmak adına kadınlarımızın sivil toplum örgütlerinde daha çok yer alması gerektiği düşüncesiyle bu düzenlemeyi yaptık.

Alsiad ailesinin birikimleri, tecrübesi ile yaptıklarımızı, yapacaklarımızın teminatı olarak görüyorum. Alanya ve bölgemizde lider bir sivil toplum örgütü olmak yolunda gayret sarfedeceğimizi, üyelerimizin ekonomik ve sosyal gelişimlerini daha iyi hale getirmek için ve Alanya'nın sorunlarına daha duyarlı ve üyelerimizin görüş ve düşüncelerini yapıcı öneri ve eleştirilerle gerekli kurum ve kuruluşlara iletmek, olaylara duyarsız kalmamak ve farkındalık yaratmak, varlığımızın ve sorumluluğumuzun bir gereği olduğuna inanıyorum. 

Kıymetli basınımızın, Alsiad'a olan duyarlılığı, her etkinliğimizdeki ilgi ve alakalarını , haberlerimizi yayınlamalarını, takdir ediyor ve tüm basın çalışanlarımıza ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum. 

Saygıdeğer hanımefendiler ve beyefendiler, değerli AlSİAD ailesi dostlarım bizleri birarada tutan sevgi saygı ve uzun süren dostluklarımızın oluşmasında Alsiad çatısı altında olmamızın bize getirdiği kardeşlik duygusu her katılan yeni üyelerimizi de kucaklayarak büyümemizi sağlayacaktır. Birlikte Alsiad bir değerdir, Alsiad bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. "Unutulmasın ki hayallerimiz kadarız" Umutlarımız ve hayallerimiz hiçbir zaman bitmesin, Bu ailede başkanlık yapmaktan ve bana özveriyle destek olan yönetim kurulu üyelerime ve beni ve yönetimimi yanlız bırakmayan bu muhteşem Alsiad ailesine çok teşekkür eder, yönetim kurulum adına sizleri sevgi ve saygıyla selamlarım."

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

1) Akın TABAKLAR
2) Mahmut KÖSE
3) Selma YELKEN
4) Erhan DOĞAN
5) Melike PALA
6) Haluk DOĞAN
7) Cengiz TOPÇU
8) Feyzullah YORULMAZ
9) Uğur HAŞİMOĞLU

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

1) Ziya ÇETİN
2) Hüseyin KARAMAN
3) Mehmet USLU

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ

1) Ayşe Gülperi TOPRAK
2) Osman PALA
3) Celal TAŞKIN

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 11:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83