ALTSO 'da yeni dönem başlıyor

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin bundan sonraki dönemde yapacakları yönetim kurulu toplantılarına genç ve kadın girişimciler icra kurulu başkanlarının da katılacağını açıkladı.

ALTSO 'da yeni dönem başlıyor

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu toplantısında yaptığı basın açıklamasında 300'üncü toplantının ardından kurul toplantılarına ilk günkü heyecanla devam ettiklerini belirtti. Şahin, " Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) gönderdik. İcra kurulu başkanlarını yönetim kurulumuzla aldığımız kararla bundan sonra yönetim kurulu toplantılarımıza davet ediyoruz. Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Burcu Baba, Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Serdar Uygun'u bugün de toplantımızda ağırladık. Birlik beraberliğimizi daha fazla artırıp, kadın ve genç girişimcilerimizle ilgili sorunları da burada masaya yatırmak istiyoruz. Sorumluluğumuzu en iyi şekilde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte meclis başkanımızla birlikte yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki toplantılarımıza genç ve kadın girişimciler icra kurulları başkanları da bizlerle birlikte olacaklar. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum "dedi.

“TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİ ARTTIRACAĞIZ”

banner111

Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Burcu Baba, "Kadın girişimciler kurulu olarak Türkiye'deki girişimciliği artırmak adına aktif çalışmalar yapıyoruz. Şehrimizde de yine büyük çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ticaret odası bünyesinde de çalıştığımız için de bu toplantılarda bizlerin fikirlerini beraber tartışıp hayata geçirme konusunda daha hızlı hareket edeceğiz” diye konuştu.  Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Serdar Uygun ise "Genç girişimciler olarak Başkanımız Mehmet Şahin'e, meclis başkanımıza bize bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyoruz. Biz de gençlerimizin sorunlarını bundan sonra yönetim ve meclis toplantılarında dile getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 12:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83