Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek

Alanya Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen En Güzel Balkon ve En Güzel Bahçe Yarışması için geri sayım başladı. 6 Mart Çarşamba gününden itibaren başlayacak başvurular, 19 Nisan’a kadar devam edecek.

Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce her yıl düzenli olarak organize edilen En Güzel Balkon ve En Güzel Bahçe Yarışması için geri sayım başladı. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşların, yarışma tarihine kadar Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bizzat başvurması gerektiği açıklandı.

BU YIL OKUL BAHÇELERİ DE YARIŞACAK

Her yıl düzenlenen organizasyonda bu yıl en dikkat çeken farklılık ise konut balkon ve bahçelerinin yanısıra, Okul Bahçesi kategorisinde de tüm okullar katılım sağlayabilecek. Başvuru sırasında tüm katılımcılar, mekanlarının fotoğraflarını ister çıktı olarak isterse elektronik ortamda teslim edebilecek. Ön eleme fotoğraflardan yapılacak ve son kalanlar, jüri üyeleri tarafından gezilerek değerlendirilecek. Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Reyhan Erdoğan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarları Odası Alanya Temsilcisi Hasan Uysal, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı ve Kentsel Tasarımcı Seda Şanlıdere, Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu ve Fotoğraf Sanatçısı Ali Aral’dan oluşan jüri üyeleri, 29-30 Nisan 2019 tarihleri arasında katılımcıları değerlendirecek. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması’nın düzenlenme amacı olarak halkın çevreye ve yeşile duyarlılığını artırarak daha yaşanılabilir çevreler, görsel kalitesi artmış kullanışlı mekanlar yaratma hedefi olduğunu belirtti.

banner111

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83