ALTSO'DAN KADIN GİRİŞİMCİLERE YARIŞMA

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası mensubu olduğu TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, 2016 Yılı Antalya’nın Kadın Girişimcileri yarışması düzenliyor.

ALTSO'DAN KADIN GİRİŞİMCİLERE YARIŞMA

 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Antalya genelinde kadın girişimciliğini teşvik etmek amacıyla 'Üretimde Fikirde Girişimcilikte Fark Yaratan Kadınlar' 2016 Yılı Antalya’nın Kadın Girişimcileri Ödüllü Yarışması'nı düzenledi. 

banner111
Bu yıl beşincisi tertiplenen yarışmaya, evde üretim yaparak ürünlerinin satışını gerçekleştiren ya da işyeri açarak, şirket kurarak ticari faaliyet yürüten, ailesine, topluma ve ülke ekonomisine fayda sağlayan tüm kadın girişimciler davetli. 

Antalya’nın Kadın Girişimcileri Ödülleri iki kategoride verilecek: 

1- İşyeri açarak üretim ve ticaret yapan kadın girişimciler
Antalya, Alanya, Manavgat, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odaları ile Antalya, Kumluca Ticaret Borsaları ve Esnaf ve Sanatkârlar Odalasına kayıtlı gerçek ve tüzel kişilere açık.

2- Evde üretim yapan kadın girişimciler 
Evde üretilen ve pazarlanabilen ürünler (Gıda ürünleri hariç) dikkate alınacaktır. Oda kaydı şartı aranmayacak.   

2012-2013-2014-2015 Yılları Antalya’nın Kadın Girişimcileri Yarışmalarında dereceye giren yarışmacıların da dereceye girdikleri ürünlerden farklı olmak koşulu ile başvuruları kabul edilecek. Bununla birlikte, İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin başvuruları kabul edilmeyecek.

BAŞVURU 

Teslim Şekli: Yarışmaya katılacak olanlar, www.antalyakadingirisimciler.org web sitesi üzerinden veya Antalya, Alanya, Manavgat, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odaları ile Kumluca Ticaret Borsası’ndan temin edecekleri başvuru formlarını, elektronik ortamda doldurarak, ürün ve faaliyetleri ile ilgili belge veya ürün örnekleri ile birlikte başvuru dosyasını bahsi geçen Odalara teslim edecekler. 

Yarışmaya katılan her ürün/dosya, başvuru formu ve bunların paketlendiği kapalı paket veya zarf şeklinde teslim edilecek. Zarfın/paketin üzerine tekrarlanmayan 4 harf ve 4 rakamdan (Örnek: ABCD 0123) oluşan 8 hanelik kişisel şifre (rumuz) oluşturulmalı.

Son Teslim Tarihi: Ürün ve dosyalar 25 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 17.30’a kadar teslim edilecek. 

DEĞERLENDİRME

Başvurular Seçici Kurul tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda değerlendirilecek. 

Değerlendirme Kriterleri

1. Ürün/hizmet fikrinin özgünlüğü  
2. Ürünün/hizmetin yarattığı ekonomik fayda
3. Ürünün/hizmetin yarattığı toplumsal fayda
4. Girişimcinin ürün/hizmet geliştirme düzeyi  
5. Girişimcinin ürün/hizmet fikri geliştirilirken müşterilerle, kurumlarla işbirliği yapılması

ÖDÜLLER

Her iki kategoride birincilere 5.000.-TL/kişi, ikincilere 3.000.-TL/kişi, üçüncülere de 2.000.-TL./kişi para ödülü verilecek. Ayrıca, her iki kategoride de birer katılımcıya mansiyon ödülü ve bütün dereceye girenlere plaket ile berat verilecek. Her iki kategoride ödül alan tüm yarışmacılara 7. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nda yer alacak TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu standında ürünlerini sergileme fırsatı verilecek. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83