ULUDAĞ'DAN KRİZ TOPLANTISI AÇIKLAMASI

Emişbeleni Eski Belediye Başkanı, Büyükşehir Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, geçtiğimiz cumartesi eski başkanlar toplantısında olan olayla alakalı değerlendirme ve açıklama yaparken "Öncesiyle ve sonrasıyla tüm etkenleri düşünerek açıklama yapmak lazım" dedi.

ULUDAĞ'DAN KRİZ TOPLANTISI AÇIKLAMASI

 Uludağ sözlerine şu şekilde devam etti:

banner111
'Toplantının ev sahibi Konaklı Eski Belediye Başkanı Ali Şahin’ dir. Tüm Alanya ve beldelerinde görev yapan Eski Belediye Başkanlarını Ali Şahin Başkan tek tek arayarak davet etmiş ve toplantının programını söylemiştir. Programın başlama saati olan 11:00 de tüm Eski Belediye Başkanları toplantı yeri olan otelin toplantı salonuna teşrif etmişlerdir.
Toplantı salonu davetlilerin konuşmaları için organize edilmiş, 11:00 ile 12:30 arası konuşmalar yapılıp daha sonra bir üst katta olan yemek salonuna geçilmesi planlanmıştır.
fakat şehrimizin seçilmiş ve herkezin saygı duyduğu ve duyması gerektiği Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel toplantı saati olan 11:00 den saat 12:30 a kadar salona teşrif etmeyince kamoyu da takdir ederki toplantının davetlileri arasında duayen ve Eski Belediye Başkanlarımız olduğu için ortalama süresi 2 saat olarak planlanan toplantının bir buçuk saati özellikle sayın başkanı boşu boşuna salonda bekleyerek geçince daha fazla büyüklerimizi bekletmeden yemek salonuna geçilmiştir.
Toplantıda Alanya'nın en tecrübeli Belediye Başkanlarından 84 yaşındaki Sayın Şevket Tokuş ve 82 yaşındaki Sayın Osman Çavuşoğlu vardır. Bunlar Alanya'nın ve tüm kamuoyunun saygı duyması gerektiği büyüklerimizdir. Bu toplantı herhangi bir siyasi parti toplantısı değildir. Bu toplantı Sayın Ali Şahin Başkanın ev sahipliğinde dost meclisidir.

Birinci yanlış şehrimizin saygı duyduğu Sayın Adem Murat Yücel Başkanımızın böylesine önemli bir toplantıya bir buçuk saatlik bir geçikmeyle gelerek esas konusmaların yapılacağı bir buçuk saatlik bölümü hiçbir konuşma yapılmadan sadece kendisinin beklenmesiyle harcanmıştır. Sayın başkanda yemek salonuna geldiğinde gecikmeden dolayı özür dilemiştir. Ve bizim için konu orada kapanmıştır. 

'BÜYÜKŞEHİR'İN KARŞISINDA DİM DİK AYAKTAYIZ DEDİ'

Ardından bize kürsüye çıkarak Alanya'da yaptığı hizmetleri anlatan bir tanıtım filmi izlettirmiştir ve bir de konuşma yapmıştır ve bu zaman zarfında kimse bişey dememiştir. Ta ki Büyükşehir'in karşısında dimdik ayakta  durmaya devam edeceğiz deyinceye kadar. İşte o andan sonra Ak Parti Eski Belediye Başkanları ve halen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan sayın Emin Hatipoğlu’ nun ve bendeniz Büyükşehir Koordinatör Yardımcısı olduğu bir yerde bir yemek masasında böyle bir meydan okuma olunca tabiki içimizde en tecrübeli  Eski Türkler Belediye Başkanı olan Sayın Osman Çavuşoğlu konuşmanın bu bölümüne nezaket çerçevesinde müdahale ederek ‘’ Sayın Başkanım burası siyaset yeri değil bir dost meclisi yemek masasıdır ’’ demiştir.

'BU YEMEĞİ DOST MECLİSİ OLARAK GÖRDÜM'

Bu ölçülü müdaheleden sonra Sayın Başkan tabiki sunumun fazla uzatılmasının gerçekten yanlış olacağını anlayarak ev sahibi Ali Şahin Başkanı kürsüye davet etmiş ve Ali Şahin Başkan da kendisine teşekkür ederek  benim de bir konuşma yapmamı istemiştir. Bende çıkıp Büyükşehir'in 2 tane büyük projesinden ve bir de öneri sunarak kürsüden indim. 
Ardından Sayın Osman Çavuşoğlu oturduğu yerden mikrofonu eline alıp ayağa kalkarak ‘’ Eğer bir hata ettiysem hepinizden özür dilerim diyerek 1950 den beri siyasetin içinde olan duayen bir siyaset adamı olarak önce Adem Başkan olarak herkesden hata ettiysem özür dilerim, ve ben bu yemeği bir dost meclisi olarak gördüm ve Ali Şahin Başkanın daveti üzerine geldim’’ demiştir.

Tüm bunlardan sonra toplantının ardından yemek yenildi, güzel bir aile fotoğrafı çekildi ve herkez vedalaşarak tatlı bir şekilde ayrıldı.

'YAŞANANLARI BİLMEDEN KONUŞMAK KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİ'

İkinci ve en önemli yanlış bu toplantıda olmadığı halde, burada neler konuşulduğunu bilmediği, toplantının öncesini ve sonrasını görmediği duymadığı halde sadece basından bir kaç dakikalık bir görüntü ve metinden yola çıkarak ve bu taraflar arasında hemen oracıkta tatlıya bağlanan bu konuyu başta Ak Parti ailesine daha sonra Çavuşoğlu ailesine hakaret ve saldırmak için bir fırsata çevirmeye kimsenin ne hakkı var ne de haddine düşer.

Kimse bulanık suda balık avlamaya kalkmasın, zaten Sayın Başkan Adem Murat Yücel’de herhangi bir sorun olmadığını konunun kapandığını basına söylemiştir.'





Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83