ALTSO'DAN ÜYELERİNE BERLİN DAVETİ

ALTSO tarafından 02-05 Şubat 2016 tarihlerinde Berlin’de düzenlenen Fruit Logistica Uluslararası Meyve ve Sebze Fuarına iş gezisi organize ediyor

ALTSO'DAN ÜYELERİNE BERLİN DAVETİ
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Berlin'de düzenlenen Fruit Logistica Uluslararası Meyve ve Sebze Fuarı için üyelerine davette bulundu. Fuarla ilgili yayınlanan duyuru da," Gıda sektöründe meyve çeşitleri, sebze ve kurutulmuş gıdalar, fındık, ekolojik tarım ürünleri, eko-tarım araçları ve teknolojileri, depolama malzemeleri ve sistemleri, ambalaj, paketleme ve depolama ekipmanları ve teknolojileri, nakliye teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmaların katılımcı olarak yer aldığı fuar, geçtiğimiz yıl 83 ülkeden 2.700 firmanın katılımıyla düzenlenmiş olup, 135 ülkeden 65.000 profesyonel ziyaretçiyi ağırlamıştır.

Söz konusu fuara yapılacak iş gezisi programı için, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği'nden de yararlanmak üzere KOSGEB’e başvurulacaktır. Söz konusu destek kapsamında, KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve Destek Yol Haritasını tamamlayarak destek sözleşmesi imzalayan işletmelerin konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin %50'si KOSGEB tarafından karşılanmaktadır. 

Taslak programı ve başvuru formu ekte yer alan söz konusu iş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, ekteki başvuru formunu doldurarak en geç 07.01.2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza iletilmeleri gerekmektedir"

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 17:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83