TANRISEVEN'DEN YILBAŞI MESAJI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Yılbaşı nedeniyle bir mesaj yayımladı

TANRISEVEN'DEN YILBAŞI MESAJI
İlçe Kaymakamı Tanrıseven'in mesajı şöyle," Hüzünlerin, mutluluk ve sevinçlerin birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşandığı bir yılı daha geride bırakıp daha aydınlık, daha mutlu yarınlara ulaşma umuduyla 2016 yılını karşılıyoruz. Yeni bir yılı karşılamaya hazırlandığımız bu günler, yaşamanın güzelliğini hissetmek için önemli olduğu kadar, gerek birey gerek kurumlara olarak geride kalan yılı değerlendirmek, eksiklerimizi görmek, yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı tespit etmek ve geleceğimizi planlamak açısından da önemlidir.
Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, Devlet-Millet işbirliğiyle Ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için daha çok çalışmalıyız. Unutmamalıyız ki; hedefleri ve hayalleri yüksek olan milletler, başarıya ulaşan milletlerdir; onların büyüklüğü bu hedeflere ulaşma yolunda gösterdikleri çabayla artacaktır.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere hedef gösterdiği kalkınmış, çağdaş ve demokratik bir Türkiye idealini en üst seviyede gerçekleştirmek için, hep birlikte sorumluluklarımızı yerine getirecek, birlik, beraberlik, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz.2016 yılında Türkiye ve Alanya için, kendi ve çocuklarımızın geleceği için daha fazla gayret sarf edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle 2016 yılının yerli ve yabancı, Alanya’da yaşayan herkese, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, mutluluk getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım"

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 09:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83