AK PARTİ'DE BERBEROĞLU REVİZYONU

Yeni dönemde AK Parti İlçe Yürütme Kurulu'nda Görücü, Soylu ve Sözen görev almazken, onların yerine Yürütme Kurulu'na giren Ali Boz Tanıtım ve Medya Başkanı oldu. Sosyal İşler Başkanlığı'na Girenes, Halkla İlişkiler Başkanlığı'na da Çinal getirildi

AK PARTİ'DE BERBEROĞLU REVİZYONU
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun başkanlığındaki İlçe Yönetim Kurulu toplantısında 16 kişilik Yürütme Kurulu'nda değişime gidildi. Daha önce Yürütme Kurulu'nda görev yapan Sosyal İşler Başkanı Ceyda Görücü, İdari ve Mali İşler Başkanı Hilmi Sözen ve Halkla İlişkiler Başkanı Melin Soylu yeni dönemde görev almazken, bu isimlerin yerine Ali Boz, Hüseyin Çinal ve Ahmet Girenes yeni Yürütme Kurulu'nda görev yapacaklar. 

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Yeni dönemde Yürütme Kurulu'nda görev yapacak olan Ali Boz, Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirilirken, Sosyal İşler Başkanlığı görevini Ahmet Girenes ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'nı da Hüseyin Çinal yürütecek. Bu görev değişimiyle birlikte AK Parti Yürütme Kurulu'nda Yusuf Mecek Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı, Mustafa Irmak Teşkilat Başkanı, Mevlüt Türkyılmaz Seçim İşleri Başkanı, Şeyhmus Kadıoğlu Dışişleri Başkanı, Evren Çalışkan Yerel Yönetimler Başkanı, Yasin Aksu Ekonomi İşleri Başkanı, Ahmet Dayanç İdari ve Mali İşler Başkanı, Serdar Sönmez AR-GE Başkanı, Adnan Yavuz İnsan Hakları Başkanı, Fatma Taşpınar Çevre Şehir ve Kültür Başkanı, Fatih Barcın da İlçe Sekreteri olarak görev yapacak. 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 10:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83