İMAMIN KARISIYLA KAÇAN MUHTARA SORUŞTURMA

Mahalle muhtarı Mahmut Y.’nin Gümüşgöze Mahallesi imamının karısıyla kaçtığı iddiası üzerine, Alanya Kaymakamlığı soruşturma başlattı.

İMAMIN KARISIYLA KAÇAN MUHTARA SORUŞTURMA
Alanya’nın Gümüşgöze Mahallesi muhtarı 40 yaşındaki Mahmut Y.’nin, aynı mahallede imamlık yapan bir kişinin eşiyle kaçtığı iddiaları, mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı. İddiaya göre, aralarında daha önceden ilişki bulunan muhtar Mahmut Y. ve imamın eşi, geçtiğimiz günlerde ortadan kayboldu. İhbar üzerine inceleme yapan jandarma, kayıp şahısları aynı evde yakaladı. Karakola götürülerek ifadeleri alınan Mahmut Y. ve imamın eşi, birbirlerinden şikayetçi olmadıkları için serbest bırakıldı. 

HAMİLE İDDİALARI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Mahalle sakinlerinin evli ve 3 çocuk annesi olan imamın eşinin Mahmut Y.’den hamile olduğu iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. İddialar nedeniyle, Mahmut Y.’nin eşinin intihara teşebbüs ettiği, muhtarın annesinin ise fenalaşarak hastanelik olduğu belirtildi. Gelişmeler üzerine imamın eşine boşanma davası açtığı öğrenilirken, Mahmut Y. kendisine sorulan iddialara “Konuşmak istemiyorum” şeklinde cevap verdi.   

Konuyla ilgili, Alanya Kaymakamlığı’nın muhtar Mahmut Y. hakkında idari soruşturma başlatacağı, hazırlanacak rapor sonucuna göre muhtar hakkında karar verileceği belirtildi. 





Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83