CHP İL BAŞKANI ESEN MAZBATASINI ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya il başkanlığına yeniden seçilen Semih Esen mazbatasını aldı

CHP İL BAŞKANI ESEN MAZBATASINI ALDI
26 Aralıkta yapılan CHP Antalya il kongresinde yeniden il başkanı seçilen Semih Esen mazbatasını aldı. Antalya Adliyesine İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gelen CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen mazbatasını Hakim Demir Durak’tan aldı. İl Yönetim Kurulu üyelerinin Mazbatalarını İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen en genç üye Tuğba Şimşir teslim aldı.

ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMA ZAMANI

Mazbata töreni çıkışında açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Esen; “kongre sonucu görev alan ve göreve gelemeyen arkadaşlarımızla hep birlikte ülkemiz için çalışacağız bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kazananın, kaybedenin olmadığı bir süreci tamamladık. Önümüzde ki süreçte hiçbir bahaneye sığınmadan partimiz ve ülkemiz için çalışacağız, iş üreteceğiz. Bütün çalışma arkadaşlarıma ve bütün partililerime güvenleri için teşekkür ediyor” dedi.
CHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu.
Ercan Akbulut, İsmail Cemaldut, Tamer Arı, Berfu Kermen Aşçı, İlkay Göksu, Kadir Çetinkaya, Savaş Çırakman, Rafet Çiloğlu, Mürsel Çoşkun, İbrahim Doğukan Demirkaya, Ersan Dereli, Gül Ekici, Mustafa Erdem, Tuğba Erke Bostan, Mustafa Gencer, Ali Geyikçi, Cengiz Gülebay, Oğuz Kaçar, Selda Koç, Hatice Ayhan Sağ, Şevket Korkut, Mustafa Kozak, Mustafa Köleoğlu, Gül Gültekin, Süleyman Sakin, Mehmet Muammer Saygılı, Pınar Toğaç, Erdem Uğur, Tuğçe Şimşir, Müşerref Arpak

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 16:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83