'İHTİYAÇ SAHİBİ DEVLETİN VARLIĞINI HİSSETMELİ'

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 2015 yılı son mütevelli heyet toplantısını Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında vakıf binasında yaptı

'İHTİYAÇ SAHİBİ DEVLETİN VARLIĞINI HİSSETMELİ'
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, mütevelli heyeti toplantısı öncesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına iş ve işlemlerini takip etmek için gelen vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Kaymakam Tanrıseven, vatandaşlara hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu.Vatandaşlar da verilen hizmetin kendilerini memnun ettiğini belirterek Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür ettiler. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyet toplantısında konuşan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, ''Devlet, kimsesizlerin kimsesidir. 2015 yılının ilk 11 ayında SYDV olarak 8.206 kişiye toplam 1.395.234.33 TL yardım yapmışız'' dedi.

 ''İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DEVLETİN VARLIĞINI VE SICAKLIĞINI HİSSETTİRMELİYİZ''

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasında, “Vakfımızı oldukça önemli bir görev icra ediyor. Alanya’da yaşayan ve Alanya’ya gelen birçok ihtiyaç sahibi var ve kimsesiz durumdalar. Bunlara ulaşmak ve yardımcı olmak sizlere düşüyor. Alanya’da 8 binin üzerinde ihtiyaç sahibine ulaşmış durumdayız. Diğer insani yardımlarla birlikte bu rakam 14 bini geçmektedir. Devlet, kimsesizlerin kimsesidir. 2015 yılının ilk 11 ayında SYDV olarak 8.206 kişiye toplam 1.395.234.33 TL yardım yapmışız. İhtiyaç sahiplerine devletin varlığını ve sıcaklığını hissettirmeliyiz. Gerekirse vatandaşın ayağına kadar gitmeliyiz. Bütün kurumlarımız çalışıyor ancak sizler daha fazla gayret gösteriyorsunuz. Bu güne kadarki çalışmalarından dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfın da uzun süredir mütevelli heyeti olarak emek veren üyelere teşekkür plaketi verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83