ALTSO HEYETİ ABD'DE TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın KOSGEB Destekli ABD İş Gezisinin son bölümü de yoğun temaslarla geçti. ALTSO Heyeti iş gezisinin son günlerinde THY Amerika Kıtası Merkez Ofisi, Washington DC’de bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ABD Temsilciliğini ziyaret etti ve öncesinde de bu yıl 35.’si gerçekleşen “Türk Günü Yürüyüşüne katıldılar.

ALTSO HEYETİ ABD'DE TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

 16-23 Mayıs 2016 tarihleri arasında ABD'ye KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen ALTSO heyetinde yer alan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Bilal Sözen, ALTSO Meclis Üyesi Fatma Taşpınar ve TOBB Antalya Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Aycan Fenercioğlu ve bir gurup ALTSO üyesi iş adamı yer aldı.

banner111
ÜNLÜ EMPIRE STATE’DE THY ABD MERKEZ OFİSİ ZİYARETİ

ALTSO Heyeti’nin THY ABD Müdürü Cenk Öcal ile bir araya geldiği merkez ofis ziyareti Ünlü Empaire State Gökdeleninin 75.katındaki ofiste gerçekleştirildi. 
THY Amerika Müdürü Cenk Öcal, ziyarette New York ile Antalya arasında direkt uçuşların bu yıl başlayacağını belirterek, kültür turizmine meraklı ABD’li turistlerin tarihi ve kültürü ile Alanya’yı da keşfetmek isteyebileceklerini söyledi. Bu konuda çalışmaların sürdüğünü işaret eden Öcal, ikili görüşmelerin artması temennisinde bulundu.

TOBB ABD OFİSİNE ZİYARET

ALTSO Heyeti program kapsamında Washington DC’de bulunan TOBB ABD Temsilciliği’ni de ziyaret etti. Burada Temsilci Neslihan Kaptanoğlu ile işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Kaptanoğlu, TOBB Üyelerinin ticaret amaçlı başvurularına nasıl yardımcı olduklarını anlattı ve ALTSO Üyelerinin de ABD de yapacağı ticari faaliyetlerde ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

ALTSO HEYETİ TARİHİ TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜNDE 

Birçok resmi ziyarette bulunan ALTSO heyeti ayrıca bu yıl 35.Türk Günü Yürüyüşüne de katıldı. Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve gelenekselleşen yürüyüşte ALTSO Heyeti’ne Federasyon Başkanı Atilla Pak ve TC New York Başkonsolosu Ertan Aydın da eşlik etti. Tüm dünyaya bir mesaj olarak algılanan Türk Yürüyüşünü adından bir açıklama yapan ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Bilal Sözen ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim birçok konuda yararlı görüşmelerin yapıldığı bir programın daha sonuna geldik. Her gün farklı bir organizasyon ile bölgemizi anlatma imkanı bulduk. Bu tip geziler ile ALTSO zaten çok sayıda yurt içi ve dışı organizasyonları başarıyla yürütüyordu. Bundan sonra da ALTSO öncülüğünde iş adalarımızın yurt dışı tecrübelerini arttırmaya devam edilecek” dediler.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 21:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83