"ALTSO üyeleri çok şanslı"

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay, yakın dostu ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

"ALTSO üyeleri çok şanslı"
İnşaat sektörüne ilişkin kanuni mecburiyet taşıyan sertifika programları konusunda ALTSO ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü projelerin değerlendirildiği ziyarette, Şahin ayrıca, müdürlüğün Alanya’ya ofis açması gerektiğini dile getirdi.

Ziyareti değerlendiren Başkan Şahin, ”Öncelikle yakın dostum Sayın Tevfik Altınay’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. ALTSO Yönetimi olarak, Alanya’mızı ilgilendiren her konuda, her kurumla koordineli, uzlaşıcı, birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Alanya’mıza bu anlayışla hizmet ediyoruz. Bunun için her kurumla işbirliği yapıyoruz. Resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisindeyiz. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü de işbirliği içerisinde olduğumuz kurumlardan bir tanesi. Müdürümüz Tevfik Altınay’la koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Kendisi önemli çalışmaları olan, başarılı bir müdür. Alanya’mıza da büyük önem veriyor. Kendisiyle başta inşaat ustalarının sertifika programları olmak üzere müdürlüğün Alanya’mızda bir Ofisinin açılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

ALTINAY: “ALTSO ÜYELERİ ÇOK ŞANSLI”

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay ise ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in Alanya için özveriyle çalıştığına dikkat çekerek, “ALTSO üyeleri böyle bir başkana sahip oldukları için çok şanslılar. Mehmet Bey, hem oda üyeleri hem de Alanya için önemli projeler üretiyor. Uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Ne kadar Alanya’yı sevdiğini çok iyi biliyorum. Kendisini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83