Anneler Günü'ne özel dans gösterisi

Arya Event Organization bünyesinde faaliyet gösteren dansçılar, Devlet Bahçeli Yaşam Alanı'nda 'Anneler Günü'ne özel dans gösterisi yaptılar.

Anneler Günü'ne özel dans gösterisi
Arya Event Organization muhteşem bir etkinlikle Anneler Günü'nü kutladı. Arya Event Organization bünyesinde faaliyet gösteren Arya Dans, Anka Dans ve GelDans Alanya'nın yeni cazibe merkezi olan Devlet Bahçeli Yaşam Alanı'nda bulunan Anfi tiyatro sahnesinde bir dans gösterisi düzenlediler. Yaklaşık 40 gencin ortaklaşa düzenlediği gösteriye gençlerin aileleri ve vatandaşlar katıldı. 
Etkinlik anne ve anne adaylarına karanfil dağıtımı ile başladı. Yöresel ve modern dans kıyafetleri ile annelerinin karşısına çıkan gençler karanfil vererek Anneler Günü'nü kutladılar. Davulllarla ve kıyafetleri ile Devlet Bahçeli Yaşam Alanı'nı inleten dansçılar, daha sonra türk halk oyunları gösterisi sundular. Alanya manzaralı muhteşem gösteriyi izleyenler, genç dansçıları dakikalarca ayakta alkışladılar.
Arya Event Organization Sahibi Yaşar Osanmaz, bu güzel gösteri için, "Böyle anlamlı bir günde annelerimizle buluşmak ve onlara güzel şeyler izletmek istedik. Aylardır emek vererek muhteşem bir gösteri hazırlayan kardeşlerimizin hepsine ve bizleri yalnız bırakmayarak programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.
Bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirten Osmanmaz, "Alanya'ya gelen yabancı misafirlerimize kültürümüzü ve bayrağımızı tanıtmak için çaba sarfederken, bir yandan da bu tarz sosyal etkinliklerle gençlerimizin ufkunu açıyoruz. Önümüzdeki günlerde etkinliklerimiz devam edecek." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83