ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİNDEN KARAOĞLU'NA ZİYARET

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİNDEN  KARAOĞLU'NA ZİYARET

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu, “Yerel Medyayı, yerel basını önemserim, işimizi kolaylaştıran üçüncü göz gibi görürüm. Samimi eleştirilerden çok istifade ederim. Antalya önemli bir şehirdir. Türkiye’yi hedeflerine taşıyacak 4-5 şehirden bir tanesi. Antalya’da yapacağımız işler, alacağımız sonuçlar sadece Antalya için değil Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için de çok önemlidir. Görev yaptığım süre içerisinde yardımlaşarak birlikte çalışacağız” dedi.

banner111
“Bütüncül bir tanıtım yapılması gerek”

Ziyarette Antalya’nın tanıtımı ve medyanın rolü konusuna değinen Vali Karaloğlu, bütüncül bir tanıtım yapılması gerektiğine vurgu yaparak, “Fuarlarda bütüncül bir ‘Antalya Markası’ altında, Alanya, Manavgat, Serik olacak, golf olacak, sağlık turizmi olacak, ama üstte şemsiye Antalya olacak” diye konuştu.

Havalimanında bugün yarın bir rahatlama bekliyoruz

Havalimanı’nda yaşanan bekleme ve yoğunluğa ilişkin ise en az eziyet vererek azami güvenliği sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Karaloğlu, “2 gün önceki toplantıda alınan kararlar sonucunda çalışanlar farklı bir giriş kapısı kullanacak. Yolcular 2 şerit yerine 5 şeritte aranacak. Tramvay ise Cuma günü düzenli seferlere başlayacak. Havalimanında bugün yarın bir rahatlama yaşanmasının bekliyoruz.”

İç hat yolcularından tramvayı kullanmalarını isteyen Vali Karaloğlu,“Şehrin her yerinden Havalimanı’na ulaşılabiliyor. Özellikle iç hat yolcusunun aracıyla gidip gelmemesi lazım” dedi.

AGC Başkanı Mevlut Yeni de, Vali Münir Karaloğlu’na Antalyalı gazeteciler adına ‘Hayırlı, uğurlu olsun’ diyerek başarı ve iyi dileklerini iletti. AGC hakkında Vali Karaloğlu’na bilgiler aktaran Yeni, 400 üyeli AGC’nin 32 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu, yurtiçinde ve yurt dışında diğer cemiyetlerle işbirliği içerisinde çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını anlattı. Antalya’da basının duyarlı olduğunu belirterek, kamuya yönelik görev ve sorumluluklarının farkında olduklarını kaydeden Mevlüt Yeni, projelere medya desteği vererek, sosyal sorumluluk projelerinde yer aldıklarını dile getirdi.


Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 15:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83