LİTVAN MİLLETVEKİLİNDEN YÜCEL’E ZİYARET

Litvanyalı Milletvekili, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Bronius Bradauskas, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

LİTVAN MİLLETVEKİLİNDEN YÜCEL’E ZİYARET

 Litvanya Milletvekili Çevre ve Şehircilik eski Bakanı ve halen Litvanya Türkiye Parlamentolararası Dostluk grubu Başkanı Bronius Bradauskas, Alanya Belediyesi’nin geçtiğimiz ay Litvanya’da gerçekleştirdiği “Alanya Tanıtım Günleri” kapsamında sıcak ilişkiler kurduğu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Milletvekili Bradauskas, Türkiye ile kurulan sıcak ilişkilerde önemli rol oynuyor. 

banner111
BRADAUSKAS: “ALANYA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ”

Litvanya’da önceki dönemlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak da görev yapan Milletvekili Bradauskas, Alanya’nın son 10 yılda büyük gelişim kaydettiğini söyledi.  Bradauskas; “Alanya’ya ilk gelişim 30 yıl önceydi. Sonraki ziyaretlerimde sürekli değişim vardı. Ancak son 10 yılda büyük bir gelişim gösterdi. Türkiye ve Alanya ile her zaman dostluğumuz var olacak. Bundan sonraki yıllarda da bu ilişkimiz kesintisiz olarak devam edecek.”dedi. 
 
YÜCEL: “LİTVANYA İLE KURDUĞUMUZ SICAK İLİŞKİLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Litvanya Milletvekili Bronius Bradauskas’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken şunları kaydetti; “Litvanya ile her zaman sıcak ilişkiler kurduk. Geçtiğimiz ay Litvanya’nın Trakai şehrinde yapmış olduğumuz tanıtım turunda gösterilen büyük ilgi bunun göstergesiydi. Litvanya’da 2 kardeş şehrimiz var. Aramızdaki sıcak ilişkileri sürdürmeye devam edeceğiz.”dedi. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ziyaretin ardından Litvanya Milletvekili Bronius Bradauskas’a teşekkür ederek hediye takdim etti. 





Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 15:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83