Antalya tarımı masaya yatırıldı

Antalya Tarımı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Volkan Mutlu Coşkun’un Başkanlığında, Antalya’da değerlendirildi.

Antalya tarımı masaya yatırıldı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Volkan Mutlu Coşkun başkanlığında Bakanlık Üst Düzey Yöneticilerinden oluşan heyet ile Kurum Müdürleri, Şube Ve İlçe Müdürleri Antalya İli Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı’nda bir araya geldi. İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Coşkun’un yanı sıra, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Türkyılmaz, Bakanlık Üst Düzey Yöneticileri, Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen, Bağlı Kuruluş Müdürleri, Şube ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda konugşan Müsteşar Yardımcısı Coşkun, tarım konusunda daha çok çalışmaları ve sahada olunması gerektiğini söyledi. Saha koordinatörlüğü adı altında yeni bir uygulamaya daha başlanıldığını kaydeden Coşkun; "Bu yeni ve önemli bir uygulama. 26 koordinatörümüz var. Hepsinin sorumlu olduğu İller var. Onlara da çok iş düşüyor. Sizlerin de onlara destek olmanızı bekliyoruz" diye konuştu.

Antalya'nın hemen her konuda öncü bir İl olduğunu ve uygulamaların pilot İli konumunda olduğunu aktaran Coşkun, Antalya'nın kendileri için ayrı bir önemi olduğunu söyledi. Coşkun, Kalite Belgesinin alınması ile ilgili çalışmaların da titizlikle yapılmasına vurgu yaptı.

Coşkun’un konuşmasının ardından Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen, Antalya tarımı ve İl Müdürlüğü çalışmaları hakkında sunum yaptı. Antalya’nın tarım ve turizmde çok iyi entegre olduğu kaydeden Özen, “Ancak biz tarımı daha ileri nasıl götürürüz noktasında sektörün paydaşları ile çalışmalar yürütüyoruz. Sektörün büyüklüğü bizlere daha da büyük bir sorumluluk yüklüyor. Paydaşların her biri bu sorumluluğu hissederek görev ve çalışmalarını özveri ile sürdürmeye devam ediyor" dedi.

Toplantıda üretim ve ihracat, personel, araç ve altyapı ile ilgili sorunlar ile çözüm önerileri dile getirildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 11:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83