ASFİM’e rekor başvuru

Antalyalıların sporla buluşma adresi olan Büyükşehir Belediyesi Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM), Şubat-Mart dönemi kurslarında 5 bin başvuru ile rekoru kırdı.

ASFİM’e rekor başvuru

 Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki ASFİM’ler yoğun ilgi görüyor. Spor yapmak isteyen Antalyalıların gözdesi olan ASFİM ailesi yeni kursiyerleri ve kurs merkezleri ile büyümeye devam ediyor. Aralık-Ocak kurs döneminde 3 bin 444 vatandaşa hizmet veren ASFİM, yeni dönem kayıtlarında 5 binin üzerinde başvuru alarak bir rekora imza attı. Sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan ASFİM’de Şubat- Mart kurs dönemi 6 Şubat’ta başlayacak. 

banner111
3 YILDA 47 BİN KİŞİ FAYDALANDI

Atatürk, Konyaaltı, Kepez, Varsak, Döşemealtı, Korkuteli, Elmalı, Kemer, Demre, Gazipaşa olmak üzere 10 ilçede hizmet veren ASFİM, 3 yılda 47 bin Antalyalıyı sporla ücretsiz buluşturdu. Profesyonel eğitmen ve diyetisyen eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan ASFİM’de vatandaşlar, fitness, ağırlık merkezi, step-aerobik, pilates, yoga, zumba ve çocuklar için temel jimnastik branşlarında spor yapma imkanı buluyor. 

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ASFİM

ASFİM’ler, özellikle ev hanımları, emekliler ve öğrenciler gibi aktif çalışma hayatı dışında bulunan kesime spor yapma alışkanlığı aşılıyor. Sporu hayatın vazgeçilmez bir noktasına koyarak, vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor. 15 yaş üstü vatandaşların ücretsiz yararlandığı ASFİM’lerde 5-8 yaş arası çocuklar için temel jimnastik kursları da veriliyor.

KAYITLAR 2 AYDA BİR YENİLENİYOR

Antalya Spor ve Fitness Merkezlerinin kayıt dönemleri 2 ayda bir yenileniyor. Üyelerin haftada iki gün faydalanabildiği ASFİM’de; Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri kadınlar, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri ise erkekler spor hizmeti alabiliyor. 
Vatandaşlar ASFİM kayıtlarını internet üzerindeki www.abbsporhizmetleri.com adresinden online olarak yapabiliyor.



Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83