Başkan Çalış ve Akkaya arasında gerginlik

Alanya Şoförler Odası'nın mevcut başkanı Recep Çalış ve eski başkanı Ali Akkaya arasında gerginlik tırmanıyor. Akkaya,bir Tv programında havuz sistemi ile ilgili konuşmasının olduğu iddiasının gerçek olmadığını belirtirken, Çalış ise, "Şahsımı yalancılıkla suçlamıştır. Ben bunların hiç birisini kabul etmiyorum" dedi.

Başkan Çalış ve Akkaya arasında gerginlik

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında Ali Akkaya'nın havuz sisteminden bahsettiğini ve akıllara farklı soruların geldiğini aktaran Recep Çalış'a sosyal medya hesabından cevap veren eski Oda Başkanı Ali Akkaya, 'Ben Asla Havuz sistemi demedim. Eğer Televizyon programında “HAVUZ SİSTEMİ” dediysem. Söz Veriyorum Buradan; Seçim günü Gelip Salona Senin, elini kaldıracağım “benim başkanım Recep Çalış” diye. Eğerki demediysem senden de üç defa; 
“Ben Yalancıyım”, “Ben Yalancıyım”, “Ben Yalancıyım” diye açıklama bekliyorum sayın oda başkanım" dedi.
 

ÇALIŞ'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış ise, "Herkes tarafından da bilindiği üzere odamız seçimleri ile ilgili olarak maalesef hiç arzu etmediğimiz şekilde farklı kesimlerin karalayıcı kampanyalarına maruz kalmamız nedeniyle açıklama yapma gereği duyulmuştur. Bugüne kadar eski başkanımız Sayın Ali Akkaya’nın taksimetre tarifesinden ayar ücretlerine, ayar ücretlerinden de taksimetre fiyatlarına kadar birçok konuda bizleri karalayıcı kampanyalar yapması “çamur at, izi kalsın” düşüncesinin bir ürünü olmasından dolayı etik dışı bu tutumların hiç birisi tutmamıştır. 
En son bir TV programında kooperatif kurarak tüm taksileri tek çatı altında toplayacağını beyan etmiştir.  Bu direk akıllara havuz sistemini getirmiştir. Taksici esnafımız arasında yaygın bir şekilde konuşulmaya başlanmış ve çok ciddi bir tedirginlik yaratmıştır. Bunun üzerine konuştuğumuz havuz sistemi olasılığı ile ilgili şahsımı yalancılıkla suçlamıştır. Ben bunların hiç birisini kabul etmiyorum. Ayrıca benim kolumu önce Allah sonra da sağduyulu seçmenimiz kaldırır. 
 

'İŞİMİZ POLEMİK DEĞİL'

banner111

Bizim işimiz polemik oluşturmak değil hizmet üretmek, katma değer yaratmaktır. Bunun için önümüze bakmalı ve üyelerimizin, Alanya’mızın yararına olacak fikirler, projeler geliştirmeliyiz.  Bu vizyonla gece gündüz demeden, ortak akıl ve alanında uzman kişilerle fikir alışverişleri yaparak görevimizi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İlgili videoda kurulacak kooperatiften bahsedilmektedir. Konuyu esnafımızın ve kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83