Başkan Şahin’den Ankara’ya otoban teşekkürü

Antalya-Alanya arası otoban projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası sonrası Resmi Gazete’de yayımlandı. 155 km uzunluğa sahip Antalya-Alanya otoyol projesi yap-işlet-devret yöntemiyle gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalamış olduğu yeni kararname ile 155 km uzunluğa sahip Antalya-Alanya otoyol projesi yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacak.

Başkan Şahin’den Ankara’ya otoban teşekkürü

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Yakından takip ettiğimiz ve her platformda ulaşımın önemine binaen sık sık dile getirdiğimiz Antalya-Alanya Otoyolu kararının Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanmasından büyük bir memnuniyet duyduk. Ulaşımda büyük bir konfor sağlayacağına inandığımız kararın her alanda olduğu gibi 3 saatte yurt dışından Antalya’ya gelen oradan da 3 saatten fazla sürede Alanya’da konaklayacağı otele varabilen turistler ve turizm sektörü için de büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

Bu kararın yanı sıra başta Alanya’mız olmak üzere bölgemiz açısından büyük önem taşıyan Alanya Gazipaşa Havalimanı’nın da geliştirilmesi ve kapasitesinin arttırılması konusunda da gerekli adımların acilen atılmasını bekliyoruz. Halen terminal binasının genişletilmesi, otopark, ve ikinci pistinin yapılması gibi eksiklikleri bulunan Alanya Gazipaşa Havalimanı’mızın bölgemizin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye gelmesi ulaşım alanındaki en büyük temennimizdir.

Bu vesile ile sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve projenin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Alanya’mızın gururu, Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkürlerimizi sunar, Alanya Gazipaşa Havalimanı konusunda da gerekli adımların atılmasını arz ve talep ederiz.”

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83