Başkan Türkdoğan'dan esnafa indirim çağrısı

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin çağrısı üzerine MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan, Alanya'daki tüm firma, şirket ve esnafları temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet etti.

Başkan Türkdoğan'dan esnafa indirim çağrısı

Ülke genelinde döviz kurunun yükselmesinden dolayı artan fiyatların, döviz kurundaki ani düşüş sonrası aşağı çekilmemesi üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, temel ihtiyaç maddelerinde indirime gidilmesi çağrısında bulundu.
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da Bahçeli’nin talimatları ve yaptığı çağrı üzerine ilçe teşkilatı olarak ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanya’ başlattıklarını duyurdu.
Türkdoğan, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin çağrısına üzerine devletimin yanındayım; fiyatlarımızda yüzde 10 indirime gidiyoruz. Bu vesileyle ilçemizdeki tüm firma, şirket ve esnaflarımızı temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet ediyoruz.” dedi.
Bahçeli, partisinin grup toplantısında, “Mal ve hizmet üreten, satan, pazarlayan firmalarımızın, şirketlerimizin, kurumlarımızın toplumsal rahatlama adına, temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile 5 arasında indirime gitmeleri millî birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır.” sözleriyle tüm esnaf ve iş insanlarına çağrıda bulunmuştu.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83