Başkan Türkdoğan’ın Ahmet Bebek sevinci

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, SMA Hastası Ahmet Bebek’in tedavisi için gereken paranın toplanması sonrası büyük sevinç yaşadı. Türkdoğan, “Yüzde 3’lerdeyken büyük farkındalık yaratan Yıldız Yücel’in hakkını ödeyemeyiz.” dedi.

Başkan Türkdoğan’ın Ahmet Bebek sevinci

    
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda konuşan İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Ahmet Bebek için gereken paranın toplanması sonrası büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

ALANYA KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI

Yapılan çalışmalar ve projeler üzerine istişare edilen toplantı sonrası İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bir açıklama yaptı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşi Yıldız Yücel’in Ahmet Bebek için yapılan kampanyalara öncülük ettiğini ve canlı yayınlarla gece gündüz çalıştığının altını çizen Başkan Türkdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

banner111

“SMA Hastası Ahmet Bebeğimizin tedavisi için düzenlenen kampanyanın başarıyla sonuçlanması bizleri son derece mutlu etmiştir. Alanya’da yaşayan herkes karınca kararınca imkanları ölçüsünde elinden geleni yapmıştır. Kampanya yüzde 3’lerdeyken farkındalık yaratan Yıldız Yücel hanımefendi ve Cemile Pehlivan hanımefendi öncülüğündeki gönüllü annelerimize, en başta Ahmet Bebeğimizin annesine, Dışişleri Bakanımıza, Belediye Başkanımıza, Siyasi Parti Teşkilatlarına, oda ve dernek başkanlarına ve son düzlükte el atanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Alanya kendisine yakışanı yapmıştır.


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83