Başkan Yenialp ve ekibi pandemiye savaş açtı

Başkan Yenialp ve ekibi pandemiye savaş açtı
Alanya Bakallar ve Bayiler Odası, odaya üye esnafların işyerlerinde koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında dezenfektasyon ve ilaçlama çalışması başlattı.

Çin'de başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı esnafın vatandaşlara daha hijyenik ve sağlıklı hizmet sunabilmeleri amacıyla Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp tarafından ilaçlama ve dezenfektasyon çalışması başlatıldı. Başkan Yenialp beraberindeki ekibiyle birlikte Alanya'nın farklı mahallelerinde bulunan üye işyerlerini ziyaret edip hem ilaçlamalarını yaptırdı hem de oda olarak hazırladıkları uyarısı etiketleri işyerlerinde vatandaşların görebileceği yerlere yapıştırdı.

“ÜYEMİZİN EKSİKLERİ BİZ ODA OLARAK TAMAMLIYORUZ”

Velittin Yenialp, pandemiyle yoğun şekilde savaştıklarını söyledi. Yenialp, “Tüm Türkiye’de proje kapsamında market, bakkal ve büfelerin denetlenmesi söz konusuydu. Bizde bu neden odamız olarak bir ekip oluşturduk ve oda bünyesindeki üyemize bu ekiple denetimler gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız kontrollerde gerçekten market ve bakkal arkadaşlar kurallara elinden geldiğince dikkat ederek uyuyorlar. Üyemizin eksiklerini de biz oda olarak tamamlıyoruz. Ayrıca işyerlerine defenzekte işlemi uyguluyoruz” dedi.

“MAVİ RENGE DÖNMENİN HESABINI YAPIYORUZ”

Alanya’nın pandemi haritasındaki turuncu renkten bir an mavi renk dönmesi için çaba gösterdiklerini aktaran Yenialp, “Yaklaşan bir turizm sezonu var. Sezon öncesinde de bizim esnaflarımız tarafından mavi renge dönmenin hesabı yapılıyor çünkü geçen yıllarda ciddi anlamla sıkıntılar yaşandı. Kazanç elde etmekte zorlandılar ama inşAllah bu sezonda daha iyi olacak. Biz maviye dönmek için çaba gösterecek bu yönde de esnaflarımız elinden geleni yapmaktalar” diye konuştu.

“MASKESİZ KİMSEYİ İÇERİ ALMIYORUZ”

Market işletmecisi Oktay Yıldırımtürk, Velittin Yenialp ve ekibinin çok güzel çalışmalar yaptığını belirterek şunları söyledi: “Başkanıma yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Bugün de iş yerimiz oda tarafından dezenfekte edildi. Bizlerde elimizden geldiği kadar kurallara uymaya çalışıyoruz. Maskesiz kimseyi içeri almıyoruz ve sürekli hijyen içerisindeki bir ortamda çalışıyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2021, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83