Başkan Yücel coşkuyla tanıtıldı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel dün Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen MHP’li Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından büyük bir coşkuyla tanıtıldı.

Başkan Yücel coşkuyla tanıtıldı

Dün yapılan tanıtım toplantısında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e yüzlerce partili ve vatandaşların yanı sıra eşi Yıldız Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Meclis Üyesi Mehmet Kula, MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

 İLK ZİYARET ANITKABİR’E

Başkan Yücel ve Türkdoğan ilk olarak Anıtkabir’e ziyarette bulundu. Anıtkabir’den fotoğraf paylaşan Yücel” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurundaydık. Atamızı saygı ve duayla anıyoruz” dedi. Anıtkabir’in ardından ise MHP’nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ettiler.

Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısını değerlendiren Yücel, “Bugün gerçekten coşku dolu bir aday tanıtım toplantısı oldu. Milliyetçi Hareket Partisi aday çıkarttığı tüm belediyelerde üretken belediyecilik anlayışı ile birlikte tüm belediyeleri yönetebilecek kadronun hazır olduğunu bugün tüm Türkiye’ye gösterdi” diye konuştu.

 BAŞKAN YÜCEL: “HALKIMIZLA BÜTÜNLEŞEREK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

banner111

Önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren tam anlamıyla sahaya ineceğini söyleyen Yücel, “5 yıldan beri sahadayız, meydanlardayız. Halkımızla bütünleşerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.  5 yıl boyunca yerel yönetim olarak hizmetlerimiz olduğu gibi pazartesi gününden itibaren de siyasi olarak sahalarda olacağız. Dün vardık, bugün varız, yarında olacağız” dedi.


“ALANYA ADAYI OLARAK KATILACAĞIM “

Başkan Yücel, 27 Ocak Pazar günü Ak Parti’nin Antalya’da Büyükşehir Belediye Başkanı ve Menderes Türel’le birlikte 16 ilçenin açıklanacağı aday tanıtım toplantısına da katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı aday tanıtım toplantısına katılacak olan Yücel” Pazar günü de Sayın Cumhurbaşkanımızın nezaketinde Cumhur İttifakının korunması için Antalya bölgesine gerek büyükşehirde gerekse de ilçelerde ittifakın oluşumu ile Cumhur İttifakının Alanya adayı olarak bu toplantıya katılacağım. Orada da Milliyetçi Hareket Partisi himayesi altında olarak ne yapmamız gerekiyorsa o şekilde davranacağız. MHP’nin himayesi altında olmaktan onur duyuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 13:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83