Başkan Yücel'den imar planı müjdesi

Mülga Avsallar Belediyesi zamanında yapılan plan, mahkeme kararıyla iptal edildiği için mahallede yapılaşma durmuştu. Alanya Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar neticesinde, 8 Mayıs’ta yapılan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Avsallar’ın uygulama imar planı onaylanarak, Mahallenin imar sorunu çözüldü

Başkan Yücel'den imar planı müjdesi
Alanya Belediyesi, Avsallar’ın yeniden planlaması için çalışma başlattı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Belediyemiz tarafından Avsallar Mahallesi’nin 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı mahkeme kararlarında belirtilen hususlar doğrultusunda revize edildi ve 10 Şubat 2017 tarihindeki Büyükşehir Meclisi’nden geçti. Yine belediyemiz tarafından hazırlanan 1/1.000’lik Uygulama İmar Planı da Belediye Meclisimizin Mart Ayı Olağan Toplantısında onaylandı. Bugün Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde uygulama imar planı onaylandı” dedi.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükşehir İmar Komisyonu’na, Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Kerim Başkaptan ve Ekan Demirciye teşekkür ederek Avsallar halkına müjdeyi verdi.

VATANDAŞ İTİRAZLARI DA ONAYLANDI

Büyükşehir Meclisi’nde onaylanan vatandaş itirazlarıyla ilgili de bilgi veren Başkan Yücel, “Mahmutlar Mahallesi’nde hazırlamış olduğumuz imar planına yönelik, vatandaş mağduriyetlerini belirten itirazlar Belediye Meclisimizce plan esasları ve şehircilik ilkeleri doğrultusunda daha önceden kabul edilip onaylanmıştı. Bu onaylanan itirazlar kabul ettiğimiz şekliyle Büyükşehir Meclisince de onaylanarak vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderildi” diye ekledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 16:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83