Başkan Yücel'den kitap fuarı'na davet

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel encümen toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Alanya Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenecek 2. Alanya Kitap Fuarı’na tüm Alanya halkını davet etti. Başkan Yücel, Alanya esnafının da Ahilik Haftası’nı kutladı.

Başkan Yücel'den kitap fuarı'na davet
Haftalık olağan encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 20-29 Eylül tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek 2. Alanya Kitap Fuarı’na tüm Alanyalıları davet etti. 7'den 70’e her yaş grubuna hitap eden kitap ve söyleşilerin yer alacağı, yazarların ziyaret edip, imza günü düzenleyeceği programın Alanya için çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Yücel, “Kitap okumak insanın ufkunu açan, bilhassa çocuklarımızın hayal gücünü ve anlama kabiliyetini yakından etkileyen önemli bir unsur. Bu anlamda Alanya’mızda gerçekleştireceğimiz etkinlikle Alanya’da yaşayan her yaş aralığındaki insana ulaşmak istiyoruz. Okuyan, bilen, araştıran bir nesil oluşturmak en büyük arzumuz. Bu anlamda yarın açılışı yapılacak fuarımıza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “AHİLİK GELENEĞİNİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDELİM”

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Ahilik Haftası’na da değinen Başkan Yücel, esnaflara seslenerek, “Ahilik geleneği bin yılı aşkın süredir ticaret hayatımızda bulunan, iş hayatımızda iyi ahlakı temsil eden önemli bir ruhtur. Alanya esnaflarımızdan da her zaman beklentimiz, Ahilik ruhuna yakışır davranışlar içerisinde bulunmalarıdır. Bu vesileyle tüm esnaflarımızın Ahilik Haftası’nı kutluyor, hayırlı iş ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83