Başkan Yücel denetime çıktı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Batı bölgesinde Avsallar Mahallesi’nde devam eden rekreasyon ve yürüyüş yolu çalışmalarını denetledi. Esnaflarla sohbet eden ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Yücel, Okurcalar Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan projenin de startını verdi.

Başkan Yücel denetime çıktı
Batı bölgesi Avsallar Mahallesi’nde Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde 21.215 m2’lik alanda yeni düzenlemeler ve peyzaj çalışmalarına başladıklarını açıklayan Başkan Yücel; “Bu alanda rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini uygulayacağız. Proje kapsamında mevcut bankamatikleri daha kullanışlı ve kent estetiğine uygun hale getireceğiz. Mevcut altgeçitleri de daha güvenli ve kullanışlı olarak hizmete sunacağız.” dedi


“KENT ESTETİĞİ OLUŞTURACAK OBJELER KAZANDIRIYORUZ”

Belediye Başkanı Yücel, “Avsallar’a modern oturma gurupları, halkımızın dinlenebileceği alanlar düzenleyerek kente gelen misafirlerimizin beğenisini arttıracak görseller kazandıracağız. Yürüyüş yolları, çocukların güven içinde oynayabileceği alanlar yapacağız.” diye konuştu.

Projeyi 2 ay içinde tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Yücel; “Avsallar rekreasyon ve yürüyüş yolu projemizin şimdiden Alanyamıza ve Avsallar halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


BATI BÖLGESİNE YENİ PROJELER YOLDA

Okurcalar Mahallesi’nde de çarşı merkezinde düzenleme çalışmalarının da startını veren Başkan Yücel, “Batı bölgesindeki mahallelerimize önemli hizmet ve yatırımlar kazandıracağız. Her mahallemizde olduğu gibi batı bölgesindeki hizmetlerimizi kat be kat arttıracağız. Tüm mahallelerimizde halkımızın mutluluğu ve refahı için bıkmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83