Başkan Yücel'e ALKÜ'lü gençlerden yoğun ilgi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin 4.’sünü düzenlediği ‘Geleneksel Öğrenci Konseyi Toplantısı’na katıldı. Geleneksel Öğrenci Konseyi Toplantısına katılan öğrenciler Başkan Yücel’e yoğun ilgi gösterdi. 750 kişilik Keyf-i Ala Düğün Salonu’ndaki toplantıya katılan öğrencilerden ayakta kalanlar oldu.

Başkan Yücel'e ALKÜ'lü gençlerden yoğun ilgi

Öğrenci Konseyi Tarafından Düzenlenen toplantıya ilgi yoğundu. Onur konuğu olarak davet edilen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel alkışlarla ve ayakta karşılandı.Başkan Yücel tarafından bölgeye kazandırılan hizmet ve yatırımların yer aldığı sine-vizyon gösteriminin ardından vatandaşlar taleplerini birebir Başkan Yücel’e aktarma fırsatı buldu.Sine-vizyon gösteriminin ardından Geleneksel Öğrenci Konseyi toplantısının açılış konuşması için kürsüye gelen Öğrenci Konseyi Başkanı Yasin Coşkun Sandıkçı yaptıBaşkan Yücel konuşmasını yapmak için kürsüye çıkarken öğrenciler ayakta alkışladı.

SORU-CEVAPLA ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  konuşmasının ardından öğrencileri ile soru-cevap bölümüne geçti. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirten öğrenciler, talep ve önerilerini tek tek Başkan Yücel’e ilettiler. Vatandaşları can kulağıyla dinleyen Başkan Yücel, taleplerin en kısa zamanda çözümleneceğini söyledi.


ADEM MURAT YÜCEL:’’BU ŞEHİRDE YALNIZ DEGİLSİNİZ’’

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin kuruluş aşamasından bahseden Başkan Yücel ‘’Alanya dünyanın en güvenli huzurlu şehirlerinden biridir. Bu şehirde yalnız değilsiniz bir sıkıntınız olduğunuzda beni günün 24 saati arayabilirsiniz. Ben ve ekip arkadaşlarım elimizden geleni yaparız. Sizler bize emanetsiniz.’’ dedi.

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2018, 09:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83