Başkan Yücel'e şenlik teşekkürü

Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Aslan ve dernek yönetimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek, bu yıl 15'incisi düzenlenen Tokar Yayla Şenliği’ne verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Yücel'e şenlik teşekkürü
Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen şenliğe desteklerinden dolayı Başkan Yücel’e teşekkür eden dernek Başkanı Aslan, “Bu yıl 15’incisi düzenlenen Tokar Yayla Şenliğimizi Belediye Başkanımızın destekleriyle gerçekleştirdik. Başkanımız, mahallemizin her türlü sorunuyla ilgilendiği gibi şenliklerimize de büyük destek verdi. Mahallem ve derneğimiz adına bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Başkanımıza ve ekibine özverili çalışmaları ve destekleri için teşekkür ederim.” dedi.

Mahallelerin düzenlediği her türlü kültürel etkinliklere destek olduklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Kültürümüzü yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak için bu tür etkinliklere önem veriyoruz.” dedi.

Ziyaretin ardından Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Aslan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e tablo taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83