Başkan Yücel'in bu sözleri 8 ülkede okunacak

Yurt içinde ve yurt dışında Alanya’nın tanıtılması için çalışmalarını sürdüren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sabah Avrupa Gazetesi’nde yayınlanan tam sayfa röportajında tüm Avrupa vatandaşlarını Alanya’ya davet etti.

Başkan Yücel'in bu sözleri 8 ülkede okunacak

Aynı zamanda Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın da başkanlığını yürüten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın tanıtılması için çalışmalarını sürdürüyor. Sabah Avrupa Gazetesi’ne tam sayfa Alanya bölgesi ile ilgili röportaj veren Başkan Yücel, Alanya’nın tarihi ve turistik özelliklerinden bahsetti. Alanya’nın güvenli ve huzurlu bir tatil kenti olduğunun altını çizen Başkan Yücel, Avrupa ülkelerinde yaşayan herkesi Alanya’da tatil yapmaya çağırdı. Alanya’da 2017 yılında yapılacak uluslararası etkinliklerden de söz eden Belediye Başkanı Yücel, Turizm ve Jazz Festivalleri ile Triathlon Yarışları’na da tüm Avrupa vatandaşlarını davet etti.

banner111
8 ÜLKEDE YAYINLANACAK

Alanya haberinin yer aldığı Sabah Avrupa Gazetesi Almanya ile beraber diğer Avrupa ülkeleri Avusturya, Hollanda, Belçika, Fransa, İsviçre, Danimarka ve İngiltere’de de dağıtılacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 14:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83