Başkan Yücel’den afetzedelere ziyaret 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün gece kentte etkili olan aşırı yağış ve fırtınadan en çok etkilenen Türkler Mahallesi’ne giderek afetten ciddi zarar gören mahalle halkı ve üreticileri ziyaret etti.

Başkan Yücel’den afetzedelere ziyaret 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya genelinde etkili olan ve ciddi hasara yol açan fırtına ve aşırı yağıştan en çok etkilenen Türkler Mahallesi’ni ziyaret ederek hasar tespit çalışmalarına katıldı. Bölge halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yücel, yaraları yine birlikte saracaklarını söyledi.

banner111

BAŞKAN YÜCEL İLK OLARAK ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ilk durağı, fırtına nedeniyle ağır hasar alan Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi oldu. Çatısı uçan ve pencereleri kırılan okulda incelemeler yapan Başkan Yücel, öğrenci ve öğretmenlere geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Yücel, okul yurdunda kalan öğrencilerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliğinde ve ivedilikle Oba Kız Öğrenci Yurdu ve bölgedeki diğer yurtlara yerleştirileceğini belirtti.

ÜRETİCİLERE YANINIZDAYIZ MESAJI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, okul ziyaretinin ardından fırtına nedeniyle seraları, evleri ve araçları ciddi zarar gören bölgedeki üreticileri ve vatandaşları ziyaret etti. Hasar tespit çalışmaların katılan Başkan Yücel, üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletirken diğer yetkili kurumlarla istişareli şekilde en kısa zamanda üreticilerin yaralarını saracaklarını vurguladı.

YÜCEL: “YARALARIMIZI YİNE BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçmiş olsun ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada meydana gelen fırtına nedeniyle oluşan hasarların birlikte altından kalkacaklarını belirterek şunları söyledi; “Kentimizde dün gece aşırı yağış ve etkili olan bir fırtına meydana geldi. Biz de bu afetten en çok zarar gören Türkler Mahallemizi ziyaret ettik. Burada Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi çatısı ve pencereleri ciddi zarar görmüş durumda. Öğrencilerimizi Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli şekilde Oba Kız Öğrenci Yurdumuza ve bölgedeki diğer yurtlara yerleştiriyoruz. Üreticilerimizin seraları, evleri ve araçları da ciddi zarar görmüş. Hepsine büyük geçmiş olsun. En büyük tesellimiz can kaybı yaşanmaması. Yaralarımızı her zaman olduğu gibi yine birlikte saracağız.” 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83