Mesleki eğitim alanında önemli işbirliği

Alanya’da turizmin ihtiyacı olan nitelikli personel yetiştirilmesi amacıyla Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer, Lonicera Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Sipahioğlu, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz ve Alanya Meziyet Köseoğlu Mesem (Mesleki Eğitim Merkezi) Müdürü İsmail Kutluca arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Mesleki eğitim alanında önemli işbirliği

banner111

Lonicera otelde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kaymakam Ürkmezer “Bir memleket meselesi olarak gördüğümüz meslek liselerimizde okuyan öğrencilerimizin bir an önce iş hayatına girmesini sağlayacak projede Mesem’de okuyan öğrencilerimiz tüm uygulama eğitimlerini otelde yapacaklar. Ayrıca teorik derslerini de yine burada otel bünyesinde alacaklar. Bu arada maaşlarını da alacaklar ve bir nevi iş garantisini de elde edecekler. Amacımız burada başlayan işbirliğini kentimizde bir çok otele yaymak. Bunun için Altid (Alanya Turizm İşletmecileri Derneği) ile de işbirliği yapacağız. Bu yolda destek veren Uğur bey önderliğindeki tüm Lonicera otel ailesine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Törende konuşan Lonicera otelleri yönetim kurulu başkanı Uğur Sipahioğlu da bu önemli işbirliğinin hayırlı olmasını dileyerek destek olanlara teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83