Başkanlardan esnafa salgınla ilgili önemli uyarı

Başkanlardan esnafa salgınla ilgili önemli uyarı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte Alanya esnafını ziyaret edip, sorun ve taleplerini dinledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve Alanya Esnaf Odaları Başkanları ile birlikte Alanya’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Başkan Yücel ve Dere, esnafların soru, sorun ve taleplerini dinleyerek çözümü noktasında istişare etti. Başkan Yücel, COVID-19 sürecinde faaliyetlerinde aksamalar yaşayan esnaflara birlik ve beraberlik içinde bu zor günlerin aşılacağını, tedbirli ve özverili davranmaya devam edildiği sürece bu küresel felaketin kısa sürede sona ereceğine inandığını belirtti.

BAŞKAN YÜCEL: “BU SALGINA HEP BİRLİKTE ‘DUR’ DİYELİM”

Vaka artışları nedeniyle hem vatandaşların hem de esnafların çok daha dikkatli olması gerektiğini belirten Başkan Yücel, “Tüm dünya çok zor bir sınavdan geçiyor. Memleketimiz bu süreci çok başarılı bir şekilde geçiriyor. Ancak son dönemde vaka sayılarında da artış var. Antalya ve Alanya bazında bu yükselişe ‘Dur’ demek adına vatandaşlarımızdan ricamız daha çok gayret sarf edelim. Tedbiri asla elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami dikkat gösterelim. Sevdiklerimizin güvenliğini riske atmayalım.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2021, 23:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83