BAŞKAPTAN: BEN BÖYLE BİR CÜMLE KURMADIM

Ak Parti Alanya Belediye Meclisi Grup Başkanı Kerim Başkaptan, bugün bazı basın kuruluşlarında Gevne-Karapınar bölgesine yapılması düşünülen HES’le ilgili Alanya Belediye Meclisi’nde yapılan oylama sonrası hakkında çıkan haberlere yazılı olarak yanıt verdi.

BAŞKAPTAN: BEN BÖYLE BİR CÜMLE KURMADIM

 Başkaptan, “Alanya Belediye Meclisi’nin Şubat ayı meclis toplantısında gündeme gelen Gevne-Karapınar Hidroelektrik Santrali’nin ( HES ) yapılması amaçlı hazırlanan imar planı görüşmelerinin oylaması sonrası Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in karara “hayırlı olsun” demesinin ardından şahsımın “hayırlı olmasın “ şeklinde bir ifade kullandığı yönünde Alanya’daki bazı basın kuruluşlarının bugünkü yayınlarında yer almıştır. 

banner111
Meclis toplantısında gerek Ak Parti Meclis Grup başkanı olarak şahsım gerekse herhangi bir arkadaşım böyle bir cümle kullanmamıştır. Hatta meclis tutanaklarında da böyle bir ifade yer almamaktadır. Hal böyle iken, bazı basın kuruluşlarının herhangi bir bilgi ve gerekçe göstermeden böyle bir ifade kullandığımı yayımlaması kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir davranıştır. Söylemediğim bir cümlenin bana mal edilerek yayımlanmasının gazetecilik ilke ve davranışlarına uymadığını, böyle konular kamuoyuna aktarılmadan önce muhataplarının görüşlerinin de alınmasının sorumlu gazeteciliğin bir göstergesi olduğunu belirterek bu açıklamamın kamuoyuna duyurulmasını rica ederim. “

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 17:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83