BELEDİYE 10 MÜLKÜ KİRAYA VERDİ

Belediye Encümeninde ihale yöntemiyle kiraya verilen 10 adet belediye mülkünden toplam 2 milyon 433 bin 691 TL gelir elde edildi. İhale neticesinde DEMAŞ, bir yıllığına 1 milyon 600 bin+KDV ile kiraya verilirken, Cuma Pazarı altındaki belediyeye ait işyeri ise; bir yıl süre ile 425 bin TL ile ihale edildi.

BELEDİYE 10 MÜLKÜ KİRAYA VERDİ
Alanya Belediyesi’nde haftalık olarak gerçekleştirilen encümen toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Birim amirleri ve encümen üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, belediyenin tüm birimlerinden gelen konular değerlendirilerek karara bağlandı.


10 BELEDİYE MÜLKÜ İHALEYLE KİRAYA VERİLDİ


Alanya merkez ve mahallelerinde bulunan 10 adet belediye mülkü de, encümen toplantısında ihaleye çıkarıldı. İhaleye çıkarılan belediye mülkleri arasında olan DEMAŞ, 1 milyon 600 bin+KDV ile 1 yıllığına kiraya verilirken, Cuma Pazarı içinde bulunan Belediye Düğün Salonu altındaki işyeri de 425 bin TL’ye 1 yıllığına kiralandı. İhale yöntemiyle 1 ila 3 yıl süreyle kiraya verilen 10 adet işyerinden toplam 2 milyon 433 bin 691 TL gelir elde edildi. Alanya’nın merkez ve mahallerinde bulunan belediye mülklerinin ihale ile kiraya verildiğini belirten Başkan Yücel, “İhaleler belediyemiz açısından gayet olumlu sonuçlandı. İnşallah imzaları atılır. İhaleyi alanlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83