BELEDİYE KENDİ BİTKİ VE ÇİÇEĞİNİ ÜRETECEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Mahallesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile toplantıda bir araya geldi. Başkan Yücel, devam eden ve planlanan projelerin görüşüldüğü toplantı sonrası park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait inşaatı devam eden şantiye binası ve üretim serasında incelemelerde bulundu.

BELEDİYE KENDİ BİTKİ VE ÇİÇEĞİNİ ÜRETECEK

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, birimlerle belirli aralıklarla sürdürdüğü istişare toplantılarına devam ediyor. Dün sabah Fen İşleri Müdürlüğü ile bir toplantı gerçekleştiren Başkan Yücel, bu sabahta Park bahçeler Müdürlüğü’nde bir toplantı yaptı. Başkan Yücel, devam eden ve planlanan projelerin ele alındığı toplantı sonrası, Park Bahçeler Müdürlüğüne ait 3200 metrekare kapalı alan ile 8500 metrekare şantiye ve üretim alnına sahip şantiyede incelemelerde bulundu.

banner111
Parklarda çevre düzenlemelerinde kullanılan tüm bitki ve çiçeklerin belediyenin seralarında üretileceğini belirten Başkan Yücel, ”Yeni şantiyede 3200 metrekare kapalı alan ve 8500 metrekare şantiye ve açık üretim alanında çalışmalar devam ediyor. Şantiye binamızda, dinlenme odası, yemekhane, mescit, tuvaletler idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depoları da bulunuyor. Kapalı ve açık alan üretimiyle artık tüm bitki ve çiçek ihtiyacımız kendi seralarımızda üretilecek. Bu şantiye üretkenliğe ve tasarrufa verdiğimiz önemin en büyük göstergesi. ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 16:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83