Belediye lokum ve limonata dağıttı

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Cuma Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara lokum ve limonata ikram etti.

Belediye lokum ve limonata dağıttı
Alanya Belediyesi, kamu hizmetlerinin yanı sıra sosyal faaliyetlerine de aralıksız devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Cuma Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara ikram çeşmesinden limonata dağıtılırken hemen yanına kurulan belediye çadırında da lokum ikram edildi. Organizasyona katılan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Alanya Sabit-Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Hasan Yiğit de vatandaşlara lokum ikram etti.

10 BİN ADET LOKUM VE 2 BİN BARDAK LİMONATA İKRAMI YAPILDI

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gün boyu devam eden organizasyonda esnaf ve vatandaşlara toplam 10 bin adet lokum ikram etti. Alanya Belediye çadırının hemen yanına sabitlenen seyyar ‘İkram Çeşmesi’nden ise 2 bin bardak limonata ikramı yapıldı.

Cuma Pazarı’nda gerçekleştirilen ikram organizasyonuna pazar esnafı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken verilen hizmet için görevlilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83