Belediye Meclis üyesinden suç duyurusu

Belediye Meclis üyesinden suç duyurusu

Alanya Belediye Meclis Üyesi, Mahmutlarspor Başkanı, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, kendisi hakkında asılsız haberler yaptıklarını belirttiği gazeteciler hakkında Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatı aracılığı ile suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde, Alanya Belediye Meclisi kararı ile Karayolları arazisinin Mahmutlar’a taşınması konusunda haber yapan Alanya Belediye Başkanı ve belediye meclis üyelerine sosyal medya ve gazete haberi ile ‘hain’ diyen gazeteci hakkında ‘Yalan ve yanlış haber yaymak, kamu görevi ifa etmeye çalışan kişileri itibarsızlaştırma amacıyla halkı kin ve nefret duygularına sokmak’ gibi konularda avukatı aracılığıyla Alanya Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu ve ardından tazminat davası açtıklarını belirten Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, sosyal medya hesabından bu konuda açıklama yaptı.

CİMER yazışmaları ile arazi takası konusunun Alanya Belediye Meclisi ile ilgili olmadığını belgeleyen Bağışlar, “Ciğeri ‘5 kuruş’ etmeyen müptezeller Alanya Belediyesi Hayvan Barınağı’na 5 kuruş bağışlarsa davalardan vazgeçeceğim. Hodri meydan” dedi.

banner111

Bağışlar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli dostlarım. Asıl mesleğinin kaşe satmak olduğunu sonradan öğrendiğim, daha önce sizleri belgeleriyle birlikte bilgilendirdiğim, Alanya ve Mahmutlar’da gazetecilik işletmesi mensubu müptezeller ile ilgili Alanya Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusu ve ardından tazminat davası dilekçemizi avukatımız aracılığıyla ilgili mahkemelere sunduk.


Biz dik durdukça, yalan yanlış haber yapmaya devam eden herkesle bu anlamda mücadelem devam edecek. Yıllarca bu memleketin etinden, sütünden faydalanan fakat memlekete faydası olmayan ciğeri ‘5 kuruş’ etmeyen kişiler, bu müptezeller, eğer ki Alanya Belediyesi Hayvan Barınağı’na ‘5 kuruş ‘ bağış yaparsa, şikayetlerimden vazgeçeceğim. Yapmazlarsa da kazandığım tazminatın tamamını Hayvanları Koruma Derneği’ne bağışlayacağım.

Yalan ve yanlış bilgi yaymak suretiyle kamu görevi ifa etmeye çalışan kişileri itibarsızlaştırma amacıyla, halkı kin ve nefrete sürüklemek, Alanya Belediye Başkanı’na ve meclis üyelerine yalan bilgi ile ‘hain’ demek suretiyle hakaret etmek… Bugüne kadar haram lokma yemedim, sadece doğup büyüdüğüm memleketime doğru dürüst hizmet etmeye çalıştım. Siz yalan yanlış yazmaya devam edin, ben de Cumhuriyet’in Yörük bir evlâdı olarak görevimi yapmaya devam edeceğim. Hodri meydan!”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83