BODRUM KATLARA SİNEK UYARISI

Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da adeta sivrisinek üretme merkezlerine dönen bina altlarındaki sular konusunda apartman yöneticileri ve bina sakinlerini tebligatla uyardı.

BODRUM KATLARA SİNEK UYARISI

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi bünyesinde faaliyet gösteren Sinekle Mücadele ekipleri, Alanya Merkez, Oba, Cikcilli, Mahmutlar, Kestel, Konaklı, Kargıcak, Demirtaş, Avsallar ve Tosmur Mahallelerinde bodrum katları su ile dolmuş yaklaşık 100 bina tespit etti. Bu binalarda haftalık düzenli ilaçlama çalışması yapan ekipler, adeta sivrisinek üretme merkezlerine dönen bina altlarındaki biriken su sorununu çözmek için harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, binaların bodrum katlarındaki suların temizlenmesi konusunda Apartman yöneticileri ve bina sahiplerine tebligatla uyarıda bulundu. 

banner111

VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, sinekle mücadele konusunda her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek, “Söz konusu yerler belirli aralıklarla ilaçlanmasına rağmen, bina altındaki sular çekilmediği için sivrisinekler buralarda rahatlıkla üreyebiliyor. Ekiplerimiz durumun ciddiyetini, bu suların birer hastalık yuvası ve sineklerin üreme yerleri olduğu konusunda apartman yöneticileri ve sakinlerini tebligatla uyarıyor.  Bina sahipleri bu suları çektirmek ve bodrumları temizlemek zorundalar. Bu konuda vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83