Bu rögarlar neden böyle?

Alanya'nın hemen hemen her bölgesinde rögar kapaklarının çevresinin açılması ancak daha sonra kapatılmamasına vatandaşlar isyan ettiler.

Bu rögarlar neden böyle?
Alanya'da bir kaçhafta önce yapılan çalışmalar kapsamında yüzlerce rögar kapağının çevresi açıldı. Aradan geçen onca zamana rağmen ise bu kapakların etrafı kapatılmadı. Araçlar için adeta tuzak görevi kuran rögarlar sürücülerin ve vatandaşların ise korkulu rüyası oldu.

Sosyal medya üzerinden yetkilileri göreve çağıran vatandaşlar bir an önce rögar kapaklarının kapatılmasını istediler. Vatandaşlara bir destek de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Takavut'tan geldi. Takavut, "Açılma nedenini bilmiyoruz ama rögar kapaklarının kenarı açılması gereklidir ve açılmıştır. Ancak bir hafta önce yollarda açılan bu çukurlar hala kapanmadı ve halk bu konuda bilgilendirilmedi. Her gün bu çukurlara düşen araçların lastik patlamaları olmaktadır ve kazalara neden olabilir. Yetkililere sormak isteriz; bu açılan yerler ne zaman kapatılacak? Kapatılmayacak ise nedenini kamuoyuna açıklarmısınız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 09:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83