'BUNLARIN AMACI AKP'Yİ TEK BAŞINA İKTİDAR YAPMAK'

Bir 'Gezi' eylemcisi olarak Alanya'daki ülkücüler kadar ülkeye zarar vermediklerini söyleyen Avukat Halime Şenli Bilgin, "Bu olaylar Tayyip Erdoğan'ı Başkan seçtirmek için AKP ile PKK'nın işbirliği ürünüdür" dedi.

'BUNLARIN AMACI AKP'Yİ TEK BAŞINA İKTİDAR YAPMAK'
Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Halime Şenli Bilgin, terörler olaylarını protesto olarak başlayan ancak HDP Alanya İlçe Teşkilatı'nın da bulunduğu binanın yakılması matadorbet giriş ve birçok işyerinin yakılıp tahrip edilmesi ile son bulan olaylarda çok kötü bir sınav verildiğini söyledi. Olayların Alanya'daki sosyal hayatı da olumsuz yönde etkilediğini belirten Bilgin, “Gözünüz aydın, turizmi bitirdiniz hep beraber. Alanya’da bulunan turistlerin hepsi acentelerini arayıp hemen ülkelerine dönmek istediklerini bildirmişler" dedi. 

'BİZ BU KADAR ZARAR VERMEDİK' 

Bilgin, "Bu arada bir 'Gezi'ci olarak söyleyeyim. Biz 80 şehirde 2 ay boyunca eylem yaptık ama 'vatansever ülkücüler'in bir gecede yaptığının hiç birisini yapmadık. Bizim yüreğimizde insan sevgisi vardır. Hiç ayırmadan Türk, Kürt, Ermeni, Suriyeli, Müslüman, Hıristiyan, eşcinsel, zenci, beyaz, biz insanları hiç ayırmadan severiz. Bu vatanın taşını, toprağını, ağacını, ağaçlardaki kuşlarını severiz. Hiç birisine zarar vermeyiz, kıyamayız onlara” diye konuştu.

'AKP İLE PKK'NIN İŞBİRLİĞİDİR'

PKK’nın asıl amacı üzerine de yorumlarda bulunan Bilgin, açıklamasına şöyle devam etti: “Yine bir 'Gezi'ci olarak söyleyeyim, PKK bir terör örgütüdür. 13 yıllık AKP iktidarında her zaman AKP’ye oy getirecek şekilde davranmıştır. Şu anda da işbirliği yapıyorlar. Amaç HDP’yi baraj altında bırakıp AKP’yi tek başına iktidar, ‘Tayyip Erdoğan'ı da Başkan yapmaktır. Son günlerde yaşanan olaylar, bu ikiliye Alanyalı ülkücülerin de katıldığını göstermektedir."

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 14:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ALANYALI
ALANYALI - 9 yıl Önce

bi̇zim poli̇si̇mi̇zi̇ vursunlar askeri̇mi̇zi̇ vursunlar sessi̇z kalalim öylemi nasıl olurda gezi eylemleriyle pkk eylemlerini aynı şekil görebilirsiniz yazık size yazık senin gibi düşünenlere mesele ağaç degil insan insan siz chp zihniyeti bu şekil olmaya devam ederek hiç bi yere varamadınız varamicaksınızda..

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83