'BUNUN SORUMLUSU KİM?'

25 Metrelik Yol'un akşamları araçla ilerlemenin mümkün olmadığından bahseden Aktaş, "Bunun sorumlusu kim? Bundan Menderes Türel'in haberi var mı?" diye sordu

'BUNUN SORUMLUSU KİM?'
Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Sinan Aktaş, 1 Kasım Seçimleri'nden önce başından geçen ilginç bir olayı aktarıp AKP seçmeninin nasıl oluştuğunu aktardı. İl Divan Toplantısı için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya'ya giderken Manavgat'ı geçince akaryakıt almak için bir benzin istasyonuna girdiklerini söyleyen Aktaş, "İstasyondaki görevli ile sohbet ettik. Kendimizi tanıtıp, 'Önümüzde bir seçim var. Ne düşünüyorsun? 1 Kasım'da oyunu kime vereceksin?' diye sorduk. Pompacının yanıtı, 'Hak eden kazansın abi' oldu. İbretlik bir cevap. AKP'liler memleketin her köşesine görkemli stadyumları boşuna yapmıyormuş demek ki. Toplumu iyi analiz etmişler. Şimdi ben de Alanya halkına soruyorum. Sahi, hak eden mi kazandı?" dedi. 

'TÜREL'İN BU DURUMDAN HABERİ VAR MI?' 

Aktaş ayrıca 25 Metrelik Yol üzerinde hemen hemen her akşam karşılaştığı bir sorunu da gündeme getirdi. Bu yolda özellikle akşamları trafiğin felç olduğunu söyleyen Aktaş, "Bir ışıktan ancak 3-4 yeşil ışık sonrası geçebiliyoruz. Yayla Yolu kavşağındayken Hacet Kavşağı'na kadar yol dolu oluyor. Havanın yağmurlu olduğu günlerde trafik daha da kötü bir hale geliyor. Önümüzdeki yılları düşündüğümde durumun vahametini düşünmek bile istemiyorum. 25 Metrelik Yol'dan sorumlu olan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li başkanı Menderes Türel geçen hafta sonu Alanya'da ulaşım ile ilgili bir toplantı yapmıştı. Acaba kendisinin bu trafik keşmekeşinden haberi var mı? Motosiklet terörüne ise söylenecek laf yok. Bu krizi kim çözecek?" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 14:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83