Bünyamin'den sevindirici haber geldi

Evinden kaçan ve en son Alanya'da görülen Bünyamin Doymaz Alanya Adres'in haberi sonrasında vatandaşlar tarafından tespit edilerek bulundu.

Bünyamin'den sevindirici haber geldi
Osmaniye'de yaşayan 15 yaşındaki Bünyamin Doymaz ve arkadaşı Mehmet Yıldız kaybolmuştu. Ailesi iki genci bulmak için adeta seferberlik ilan etmişlerdi. Bünyamin Doymaz'ın en son Alanya'da görüldüğü bilgisi üzerine dayısı Akif Bakır harekete geçerek Alanya Adres ile irtibata geçmiş ve yardım istemişti. 

Alanya Adres'in haberi sonrası İkili saatler içerisinde bulundu. Bünyamin Doymaz Mahmutlar'da Mehmet Yıldız'da Okurcalar civarında vatandaşlar tarafından tespit edildi. Aileler gelerek çocuklarını aldılar. 

Çocukların bulunduğu bilgisini veren Akif Bakır Alanya Adres'e teşekkür etti. Haber sonrası onlarca telefon aldığını belirten Bakır, çocukların yerlerini haber veren vatandaşlarla konuştuğunda alanyaadres.com'dan haberi görüp ihbarda bulunduklarını öğrendiğini söyledi. Alanya Adres sayesinde haberi okuyan binlerce kişinin de yardımıyla çocukların bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 16:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83