Büyükşehir Alanya'da kapalı yol bırakmadı

Alanya ve çevresinde etkili olan yağışlar sonrası meydana gelen heyelan, göçük ve kar nedeniyle kapanan yollar bir bir açılıyor.

Büyükşehir Alanya'da kapalı yol bırakmadı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri, 7/24 mesaide. Türkiye son yılların en sert kış koşullarını yaşarken, Alanya’nın sahil kesimlerinde aşırı yağışlar sonrası yollarda heyelan ve göçükler meydana geldi. Yüksek kesimlerde ise kimi zaman 1 metreye ulaşan kar yüksekliği sebebiyle yollar ulaşıma kapandı. Özellikle kırsal alanlarda yaşanan ulaşım sorunlarının ortadan kaldırılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal Alan ekipleri, gece gündüz mesai yapıyor.

KARIN KAPATTIĞI YOLLAR AÇILDI

Kar nedeniyle kapanan Taşatan, Köprülü, Yeniköy ve Kadıyakası yolu ile, Gören Yaylası yolu ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde ulaşıma açıldı. Bölgede mahsur kalan vatandaşların da tekrar şehirle ulaşımı sağlandı.

banner111

Heyelan olan yollar temizlendi

Heyelan nedeniyle kapanan Yalçı Kuşyuvası yolu iş makineleriyle yapılan çalışma neticesinde temizlenerek yol trafiğe açıldı. Diğer taraftan, Yalçı, Gümüşkavak Kuşyuvası yolu ile Taşbaşı, Dim Alacami ve Yaylakonak yollarında ise şarampol temizlikleri gerçekleştirildi. Toslak ve Kayabaşı grup yolunda ise aşırı yağışlar sonrası meydana gelen çatlaklarda bakım onarım ve yama çalışması yapılarak yollar araç trafiğine açıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2019, 14:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83